ON DECK: EXTRA INNINGS Summercamp 2017

Met de succesvolle editie van onze winterschool in het achterhoofd reikt onze ambitie om met elkaar te honk- en softballen verder dan dat. We weten toch allemaal dat onze sport in zomer leuker is! Na twee avonden brainstormen gaan we aankomende week op bezoek bij een vereniging waarvan wij denken dat zij de geschikte locatie zijn voor ons SUMMERCAMP.

Helaas nu nog niet definitief, maar speel je in het seizoen 2017 aspiranten of junioren en ben je geboren in 2000, 2001, 2002, 2003 of 2004, dan weet je dat je deze zomervakantie waarschijnlijk iets leuks te doen hebt. Nog deze maand hoor je van ons waar, wanneer, hoe en wat. Tot die tijd kan je in elk geval je teammaten alvast op de hoogte brengen.

Meer informatie verschijnt uiteraard op onze website en delen we via onze Facebook-pagina en Instagram. Volg ons and we keep you posted ⚾️❤️✌️