EXTRA INNINGS gaat internationaal!

Extra Innings werd door Ashbourne Baseball Club uit Ierland benaderd met de vraag of wij de club konden ondersteunen bij hun ledenwervingsprogramma.

Het programma hield in dat onze trainers in april een hele week groepen 4 t/m 8 van verschillende basisscholen in de regio van Ashbourne van een leuke en leerzame clinic honkbal bezorgden. Het waren lange dagen waarbij het plezier en leergierigheid van de kinderen absoluut overheersten.
Na clinic aan school
Gedurende deze week heeft Extra Innings ook de jeugd en senioren training bij Ashbourne Baseball Club bezorgd
Na training bij honkbal club in Ashbourne.
en we mochten ook met het Iers Nationaal Team meetrainen!
Training met Nationaal Iers Team
Als knaller mochten de twee trainers van Extra Innings één wedstrijd in de Ierse A Klasse meespelen voor de Spartans en de Black Sox en natuurlijk… tegen elkaar.
Quinlan en Kevin hebben met de Spartans en de Black Sox van Ierland's A Klasse meegespeeld
Ashbourne Baseball Club is een groeiende honk- en softbal vereniging enkele kilometers buiten Dublin, met zowel recreatief als competitief sporten als doel.
De Ashbourne Giants hebben een eigen veld, “The International Baseball Centre”, en het is Ierland’s eerste honkbalveld die voldoet aan de internationale normen.
Deze club organiseert van 7 t/m 10 juli dit jaar een internationaal honkbal festival met teams uit de Verenigde Staten, Venezuela, Mexico, Spanje, België en .. de Alphians uit Nederland!
Ashbourne Baseball Club op social media:
instagram: ashbournebaseballclub