Teams Little League op weg naar NK

Met nog drie weken te gaan voor het NK Little League 2018 zijn onze teams uit regio Den Haag volop bezig met hun voorbereidingen om goed honkbal te laten zien in Almere.

Dit jaar doet regio Den Haag honkbal mee met alle vier categorieën; Little, Intermediate, Junior en Senior League!
De groep gepassioneerde en ervaren coaches bereiden onze teams sporttechnisch goed voor door onder andere veel oefenwedstrijden te spelen en kwalitatieve trainingen te draaien. Maar ook op andere gebieden zijn de teams er helemaal klaar voor. Dankzij betrokken en enthousiaste ouders en sponsors zijn al twee teams voorzien van een teamhoodie. Daarnaast is er voor elk team een teambuildingsactiviteit, zodat zij zowel op als naast het veld als eenheid naar het NK toe gaan. Hier zijn wij als organisatie enorm trots op en tevreden over!

 

Omdat je vast benieuwd bent wie de selecties hebben gehaald voor de Little League dit jaar, presenteren wij bij deze een overzicht van alle regio Den Haag-spelers en -coaches per categorie. Wij zijn er heel blij mee dat de regio Den Haag in alle vier de categorieën vertegenwoordigd is en trots op de variatie in verenigingen. De teams bestaan uit spelers van Alphians, Birds, Blue Birds, Catch, Storks, Neptunus, Hoofddorp Pioniers, Unicorns en Tsunami.

 

Grizzlies – Little League
Spelers
Sinan
Leandro
Rhaydailyshjon
Sander
Mauricio
Pepijn
Ivan
Andy
Skip
Manuel
Tye
Bas
Tim

 

Coaches
Wilfredo
Tuncay
Gerben

 

Kodiaks – Intermediate League 
Spelers
Ric
Luuk
Ruben
Ryan
Jaydon
Joran
Tom
Hunter
Levi
Max
Hugo
Levi

 

Coaches
Remco
Marcel

 

Bruins – Junior League
Spelers
Casper
Kilian
Shaquil
Maximus
Djordy
Sem
Fregin
Joshua
Victor
Joppe
Reynorfi
Kaj
Jasper

 

Coaches
Ricky
Nigel
Jorrit

 

Bears – Senior League
Spelers
Stijn
Julian
Tijn
Beau
Bryan
Mike
Ramses
Darren
Jayden
Robin
Jason
Floyd
Aiden
Luke
Sam
Ivan

 

Coaches
Larry
Lennart