The Hague Bears shinen op het NK Little League

Eindelijk, het NK Little League is van start! Onze Littles, Intermediates, Juniors en Seniors zijn al volop bezig met de wedstrijden en hoewel het weer niet bepaald meewerkt, doen ze het allemaal fantastisch!

In maart begonnen we met de try-outs. Drie trainingen waarin de coaches goed beeld kregen van de deelnemers en op basis daarvan de selecties samenstelden. Ook de jongens die niet door waren naar de selectie hebben drie toffe, leerzame trainingen gehad.

Try-outs bij Birds Zoetermeer

Voor ons draait de Little League om fun & friendship en als er iets is dat de teams de afgelopen maanden hebben opgebouwd dan zijn het wel vriendschappen. Ze hebben een hoop lol met elkaar. Memories made for life.

Zo zijn de Littles geheel in Bears-style gaan lasergamen met deze toffe foto als bewijs.

Er zijn flink wat trainingen en oefenwedstrijden aan voorafgegaan. Ook tegen elkaar! De Littles en de Intermediates troffen elkaar op het veld en ook de Juniors en de Seniors namen het tegen elkaar op.

Op zondag 26 mei waren alle Bears uitgenodigd op het Storks Event. Onze beren werden in het zonnetje gezet en konden genieten van de hoofdklasse-wedstrijd tussen Storks en Amsterdam Pirates.

Deze Little mocht de eerste bal gooien en wilde wel even poseren met Storks-catcher Jurriaan Dijk
Foto: Fred Reuling
Toppers united on the field! The Hague Bears & Storks 👊

Strak in ‘t pak

En dankzij diverse sponsoren scoren de mannen ook op uiterlijk vertoon. Elk team heeft sponsoren bereid gevonden om hoodies te verzorgen. Wij zijn hen bijzonder dankbaar voor de steun. Samen met onze shirts, caps en sokken zien The Bears eruit om door een ringetje te halen.

Sponsoren

  • Alblashout Bouwmaterialen (Juniors)
  • Totaalwarmte.nl (Juniors)
  • DIKW Intelligence (Littles)
  • Liquet (Littles)
  • Plantenwacht (Intermediates)
  • Racehelm.eu (Intermediates)
  • Doen WaterJets (Seniors)

De komende twee dagen kom je ook Extra Innings zelf tegen op het toernooi. Je zult ons niet kunnen missen, just look out for an enormous inflatable batting cage #fortheloveofthegame ⚾️