Geweldig en onvergetelijk NK voor onze The Hague Bears-familie!

Na maanden van voorbereiding kwam alles samen op de velden van Almere. Alle vier de Haagse teams, Littles, Intermediates, Juniors en Seniors, stonden als (h)echte teams te knokken voor de wins. En ze hebben allemaal goed honkbal laten zien!

Met de trouwe support en aanmoediging van de Bears’ ouders, broertjes, zusjes, vrienden vanuit al onze verenigingen(!) en de mooie gesponsorde uniformen kwamen onze boys niks te kort. De coaches waren scherp en de spelers gefocust, maar beiden wisten continu de balans te houden met spelplezier en ontspanning. Win or lose, we saw many smiles! Hoe hebben onze Bears het nou gedaan? 👇

Little League

De Littles hebben tot aan de laatste wedstrijd gestreden voor een plek in de kwartfinales en kwamen net te kort om verder te gaan, maar wat was het geweldig om deze groep te zien honkballen met hun unieke yells en support aan elkaar. Dit team weet plezier en prestatie te combineren als geen ander! We hebben een sterk gevoel dat deze jongens komende jaren weer te zien zullen zijn in een The Hague Bear-uniform.. 

little league 1

Intermediate League

Voor de Intermediates was het een top-NK. Met sterke pitching, solid defence en genoeg hits haalde dit team de finale tegen Amsterdam! Helaas was Amsterdam sterker in de finale, maar onze boys hebben het publiek show na show gegeven door goede wedstrijden en zijn dit jaar het 2e beste Intermediate team van Nederland. Toffe groep spelers en een excellent coaching staff!

little league 2

Junior League

The Hague Bears Juniors zijn kampioen van Nederland geworden! Ze hebben 6 wedstrijden gespeeld en 6 wedstrijden gewonnen. De juniors wonnen de finale, maar het voelde alsof de hele The Hague Bears-familie kampioen werd! De overwinning werd samen met en door alle Bears gevierd. Voor ons twee dromen in één die uitkwamen.

little league 3

Onze kampioenen vertegenwoordigen Nederland deze week op het EK in Kutno, Polen. Volg hun avontuur volgen via hun Facebook-pagina en Instagram-account!

little league 4

Senior League

Onze Seniors speelden als bazen. Hun laatste wedstrijd in halve finale kon tot aan de laatste nul beide kanten op gaan. Helaas won Rotterdam met 3-2 en de Bears eindigden het NK op de 3e plek. Maar weet je wat nou zo bijzonder cool is? Dit team liet even goed honkbal zien als regioteams waar meerdere Academie-spelers in zitten. Is dat goed? Ja, dat is serieus goed! Onze complimenten aan de verenigingen en clubcoaches van deze spelers.

little league 5

Zo trots als een Bear

Als regiocoördinator van honkbal regio Den Haag bedanken wij iedereen die hoe dan ook geholpen heeft om meer van onze dromen waar te maken. Jullie zijn helden! Wij zijn beretrots op het resultaat dit jaar, de samenwerkingen en de ontwikkelingen in regio Den Haag. Hier nog meer highlights: fantastische support van de Bears-teams aan elkaar bij de wedstrijden, niet-geselecteerde spelers uit de regio die met hun Bears helemaal naar Almere toe kwamen, vele duidelijke vriendschappen, fijne samenwerking met en tussen alle Bears-coaches, fijne samenwerking met de clubs waar de teams bij getraind hebben en uiteindelijk een prachtige regionale vertegenwoordiging tijdens het Little League-programma met spelers van Alphians, Storks, Adegeest, Catch, Neptunus, Blue Birds, Birds, ABF, Pioniers, Rabbits en Unicorns. Extra awesome!

Samen blijven wij onze regio versterken, zowel in de sociale verbinding als in de kwaliteit van honkbal. Cheers to the Bears family!

What’s next

Ons volgende evenement is de Summer Clinic in augustus. Vorig jaar was het awesome dus houd onze website, Facebook en Instagram in de gaten voor alle details zodat je het niet mist!  🤘⚾️