Winterschool

Data

De Honkbal & Softbal Winterschool 2022 vindt plaats op de zondagen 13, 20 en 27 november en 4, 11 en 18 december.

Tijden en locatie

De trainingen vinden plaats tussen 9:00 en 18:00 in de hal van BSC Alphians of in een sporthal in Alphen aan den Rijn. Deelnemers wordt op basis van hun onderdeel en leeftijd ingedeeld in groepen van maximaal 15 spelers. Deze groepen en de bijbehorende trainingstijd communiceren we eind oktober.

Kosten en indeling   

Aan de hand van de inschrijvingen maken wij een indeling, waarin we leeftijd en niveau clusteren en diversiteit in verenigingen aanbrengen. Het uitgangspunt is daarbij: de spelers een zo leuk en leerzaam mogelijke Winterschool-tijd bezorgen! De kosten zijn berekend op basis van duur van de training, er zijn verschillende trainingstijden voor de diverse groepen.

Stel vooral je vraag als je iets niet begrijpt of als je wilt overleggen. Dat kan via info@extrainnings.nl.

We maken een indeling op basis van de Little League-indeling.

  • Cubs (8 – 9 jaar) € 70,-
  • Littles (10 – 12 jaar) € 80,-
  • Juniors en seniors (13 – 16 jaar) € 90,-
Onderdelen 
  • Pitchen en slaan
  • Catchen en slaan
  • Fielden en slaan
  • Algemene Beeball training (Cubs)

Over de Winterschool

De Winterschool kent zes trainingsdagen. In samenwerking met ervaren honkballers, softballers en trainers uit de regio bieden we een sterk programma aan de deelnemende spelers. Ze worden intensief getraind op het slaan, fielden, pitchen, catchen en kracht & conditie.

De Winterschool is er niet alleen maar voor spelers. Ook de coaches van de spelers worden nadrukkelijk uitgenodigd om te komen kijken, aan te sluiten, mee te lopen en op te trekken met onze trainers. EXTRA INNINGS wil in heel de regio de honk- en softbalsport bevorderen en dat kan alleen maar door met alle betrokkenen een stap voorwaarts te zetten. Net als op het veld, is samenwerking van coaches en trainers onontbeerlijk.

We hebben al vijf succesvolle edities van onze Winterschool achter de rug waar we met plezier en trots op terugkijken. Letterlijk, want van de winterschool 2016, 2017 en 2020 zijn video’s gemaakt, die je kunt bekijken op ons YouTube-kanaal. Zo krijg je gelijk een goed beeld van wat de Winterschool is! Check voor foto’s onze Instagram!