Winterschool Honkbal

Klik hier om je aan te melden voor 2021 editie! 
Data

Winterschool 2021 vindt plaats op de zondagen 14, 21 en 28 november en 5, 12 en 19 december.

Tijden en locaties

De tijden zijn nog niet bekend, maar de trainingen vinden plaats in de hal van BSC Alphians tussen 8.30 en 17.00 uur of in sporthal De Oude Wereld in Alphen aan den Rijn tussen 9.00 en 17.00 uur.

Kosten en indeling

Aan de hand van de inschrijvingen maken wij een indeling, waarin we leeftijd en niveau clusteren en diversiteit in verenigingen aanbrengen. Het uitgangspunt is daarbij: de spelers een zo leuk en leerzaam mogelijke Winterschool-tijd bezorgen! De kosten zijn berekend op basis van duur van de training, er zijn verschillende trainingstijden voor de diverse groepen.

Stel vooral je vraag als je iets niet begrijpt of als je wilt overleggen. Dat kan via info@extrainnings.nl.

We maken een indeling op basis van de Little League-indeling.

  • Cubs (8 – 9 jaar) € 70,-
  • Littles (10 – 12 jaar) € 80,-
  • Juniors en seniors (13 – 16 jaar) € 90,-
Onderdelen
  • Pitchen en slaan  
  • Catchen en slaan
  • Fielden en slaan
  • Algemene Beeball training (Cubs)

Over de Winterschool

De Winterschool honkbal en softbal kent zes trainingsdagen. In samenwerking met ervaren honkballers, softballers en trainers uit de regio bieden we een sterk programma aan aan de deelnemende spelers. Ze worden intensief getraind op het slaan, fielden, pitchen, catchen en kracht & conditie.

De Winterschool is er niet alleen maar voor spelers. Ook de coaches van de spelers worden nadrukkelijk uitgenodigd om te komen kijken, aan te sluiten, mee te lopen en op te trekken met onze trainers. Extra Innings wil in heel de regio de honk- en softbalsport bevorderen en dat kan alleen maar door met alle betrokkenen een stap voorwaarts te zetten. Net als op het veld, is samenwerking van coaches en trainers onontbeerlijk.

We hebben al vijf succesvolle edities van onze winterschool achter de rug waar we met plezier en trots op terugkijken. Letterlijk, want van de winterschool 2016, 2017 en 2020 zijn video’s gemaakt, die je kunt bekijken op ons YouTube-kanaal. Zo krijg je gelijk een goed beeld van wat de Winterschool is! Check voor foto’s onze Instagram!