Winterschool Softbal

Data

Winterschool 2021 zal waarschijnlijk plaatsvinden op zondagen in week 45 t/m 50. 

Tijden en locatie

De tijden zijn nog niet bekend, maar alle training zullen plaatsvinden in Sporthal De Oude Wereld in Alphen aan den Rijn tussen 9.00 en 17.00 uur.

Kosten en indeling   

Aan de hand van de inschrijvingen maken wij een indeling, waarin we leeftijd en niveau clusteren en diversiteit in verenigingen aanbrengen. Het uitgangspunt is daarbij: de spelers een zo leuk en leerzaam mogelijke Winterschool-tijd bezorgen! De kosten zijn berekend op basis van duur van de training, er zijn verschillende trainingstijden voor de diverse groepen.

Dat betekent dat je bij inschrijven nog niet precies weet wat je moet gaan betalen. We kiezen ervoor om de indeling op voorhand nog niet vast te leggen, juist omdat we de meest logische, zinvolle en eenvoudigweg de leukste indeling willen maken! We hopen op jullie begrip hiervoor. Stel vooral je vraag als je iets niet begrijpt of als je wilt overleggen. Dat kan via info@extrainnings.nl.

We maken een indeling op basis van de Little League-indeling.                           

  • Cubs (8-9 jaar) € 70,-
  • Littles (10 t/m 12 jaar) € 80,-
  • Juniors (12 t/m 14 jaar) € 90,-
  • Seniors (13 t/m 16 jaar) € 90,-

Hier vind je jouw Little League-leeftijd 

Onderdelen 
  • Pitchen en slaan
  • Catchen en slaan
  • Fielden en slaan
  • Algemene Beeball training (Cubs)
Over de Winterschool

De Winterschool honkbal en softbal kent zes trainingsdagen. In samenwerking met ervaren honkballers, softballers en trainers uit de regio bieden we een sterk programma aan aan de deelnemende spelers. Ze worden intensief getraind op het slaan, fielden, pitchen, catchen en kracht & conditie.

De Winterschool is er niet alleen maar voor spelers. Ook de coaches van de spelers worden nadrukkelijk uitgenodigd om te komen kijken, aan te sluiten, mee te lopen en op te trekken met onze trainers. Extra Innings wil in heel de regio de honk- en softbalsport bevorderen en dat kan alleen maar door met alle betrokkenen een stap voorwaarts te zetten. Net als op het veld, is samenwerking van coaches en trainers onontbeerlijk.

We hebben al vijf succesvolle edities van onze Winterschool achter de rug waar we met plezier en trots op terugkijken. Letterlijk, want van de winterschool 2016, 2017 en 2020 zijn video’s gemaakt, die je kunt bekijken op ons YouTube-kanaal. Zo krijg je gelijk een goed beeld van wat de winterschool is! Check voor foto’s onze Instagram!