19 oktober 2016

WINTERSCHOOL HONKBAL

We zitten vol. Je kunt je niet meer inschrijven.

Even wat praktische informatie over de Winterschool op een rijtje

Data

De zondagen 11, 18 en 25 november en 2, 9 en 16 december

Tijden en locaties winterschool 2018

De tijden zijn nog niet bekend maar de trainingen vinden plaats in de hal van Alphians of in sporthal “De Oude Wereld” in Alphen aan den Rijn.

Kosten en indeling

Aan de hand van de inschrijvingen maken wij een indeling, waarin we leeftijd en niveau clusteren en diversiteit in verenigingen aanbrengen. Het uitgangspunt is daarbij: de spelers een zo leuk mogelijke Winterschool-tijd bezorgen! De kosten zijn berekend op basis van duur van de training, er zijn verschillende trainingstijden voor de diverse groepen.

Dat betekent dat je bij inschrijven nog niet precies weet wat je moet gaan betalen. Een deelnemer van 13 jaar kan bijvoorbeeld in drie van onze leeftijdsklasses vallen. We kiezen ervoor om de indeling op voorhand nog niet vast te leggen, juist omdat we de meest logische, zinvolle en eenvoudigweg de leukste indeling willen maken! We hopen op jullie begrip hiervoor. Stel vooral je vraag als je iets niet begrijpt of als je wilt overleggen. Dat kan via info@extrainnings.nl.

We maken een indeling op basis van de Little League-indeling.

Extra Innings Winterschool indeling en kosten

Cubs (8 – 9 jaar) € 70,-

Littles (10 – 12 jaar) € 80,-

Intermediates (11 – 13 jaar) € 80,-

Juniors (12 – 14 jaar) € 90,-

Seniors (13 – 16 jaar) € 90,-

Hier vind je jouw Little League-leeftijd 

Onderdelen

Pitchen en slaan  
Catchen en slaan
Fielden en slaan
Algemene honkbaltraining (voor kinderen geboren tussen 1 september 2009 en 31 september 2010)

Achtergrondinformatie

De winterschool honkbal en softbal kent zes trainingsdagen. In samenwerking met ervaren honkballers, softbalsters en trainers uit de regio bieden we een sterk programma aan aan de deelnemende spelers. Ze worden intensief getraind op het slaan, fielden, pitchen en catchen.

De winterschool is er niet alleen maar voor spelers. Ook de coaches van de spelers worden nadrukkelijk uitgenodigd om te komen kijken, aan te sluiten, mee te lopen en op te trekken met onze trainers. Extra Innings wil in heel de regio de honk- en softbalsport bevorderen en dat kan alleen maar door met alle betrokkenen een stap voorwaarts te zetten. Net als op het veld, is samenwerking van coaches en trainers onontbeerlijk.

We hebben al vier succesvolle edities van onze winterschool achter de rug waar we met plezier en trots op terugkijken. Letterlijk, want van de winterschool 2016 en 2017 zijn video’s gemaakt, die je kunt bekijken op ons YouTube-kanaal. Zo krijg je gelijk een goed beeld van wat de winterschool is!  Check voor foto’s onze Instagram!