20 september 2017

WINTERSCHOOL SOFTBAL

Foto’s Winterschool Softbal 2019

Data

Winterschool 2020 zal plaatsvinden op zondagen 15, 22, en 29 november en 6, 13 en 20 december tussen 9.00 en 13.00 uur.

Tijden en locatie

De tijden zijn nog niet bekend, maar alle training zullen plaatsvinden in Sporthal De Oude Wereld in Alphen aan den Rijn.

Kosten en indeling                                                                                                     

  • Cubs (onder 8 jaar) € 70,-
  • Pupillen (8 t/m 12 jaar) € 75,-
  • Aspiranten (13 t/m 15 jaar) € 75,-

Onderdelen 

  • Pitchen en slaan
  • Catchen en slaan
  • Fielden en slaan
  • Algemene Beeball training (Cubs)

Over de Winterschool

De Winterschool honkbal en softbal kent zes trainingsdagen. In samenwerking met ervaren honkballers, softballers en trainers uit de regio bieden we een sterk programma aan aan de deelnemende spelers. Ze worden intensief getraind op het slaan, fielden, pitchen, catchen en kracht & conditie.

De Winterschool is er niet alleen maar voor spelers. Ook de coaches van de spelers worden nadrukkelijk uitgenodigd om te komen kijken, aan te sluiten, mee te lopen en op te trekken met onze trainers. Extra Innings wil in heel de regio de honk- en softbalsport bevorderen en dat kan alleen maar door met alle betrokkenen een stap voorwaarts te zetten. Net als op het veld, is samenwerking van coaches en trainers onontbeerlijk.

We hebben al vijf succesvolle edities van onze Winterschool achter de rug waar we met plezier en trots op terugkijken. Letterlijk, want van de winterschool 2016 en 2017 zijn video’s gemaakt, die je kunt bekijken op ons YouTube-kanaal. Zo krijg je gelijk een goed beeld van wat de winterschool is! Check voor foto’s onze Instagram!