20 september 2017

WINTERSCHOOL SOFTBAL

Even wat praktische informatie op een rijtje:

Data
De zondagen 3, 10, 17 en 24 november en 1 december tussen 9.00 en 13.00 uur. Let op: de exacte tijden volgen nog.

Locatie
Sporthal “De Oude Wereld”, De Oude Wereld 57, 2408 NV Alphen aan den Rijn.

Kosten
Pupillen (5 trainingen à 1 uur en 45 minuten)                                                € 75,00
Aspiranten (5 trainingen à 1 uur en 45 minuten)                                           € 75,00

Onderdelen 
Pitchen en slaan
Catchen en slaan
Fielden en slaan

Achtergrondinformatie

De winterschool softbal kent vijf trainingsdagen. In samenwerking met ervaren softballers en trainers uit de regio bieden we een sterk programma aan aan de deelnemende spelers. Ze worden intensief getraind op het slaan, fielden, pitchen en catchen.

De winterschool is er niet alleen maar voor spelers. Ook de coaches van de spelers worden nadrukkelijk uitgenodigd om te komen kijken, aan te sluiten, mee te lopen en op te trekken met onze trainers. Extra Innings wil in heel de regio de honk- en softbalsport bevorderen en dat kan alleen maar door met alle betrokkenen een stap voorwaarts te zetten. Net als op het veld, is samenwerking van coaches en trainers onontbeerlijk.

We hebben al vijf succesvolle edities van onze winterschool achter de rug waar we met plezier en trots op terugkijken. Letterlijk, want van de winterschool 2016 en 2017 zijn video’s gemaakt, die je kunt bekijken op ons YouTube-kanaal. Zo krijg je gelijk een goed beeld van wat de winterschool is! Check voor foto’s onze Instagram!