Cursussen

Het is essentieel dat coaches en trainers de nodige skills hebben om onze spelers wekelijks in hun ontwikkeling te begeleiden. Om de coaches en trainers in onze regio hierin te ondersteunen, bieden wij cursussen.


1. TC2 CURSUS KNBSB

Wij zijn officieel bevoegd om binnen Zuid-Holland de Trainer/Coach 2 Cursus van de KNBSB te bieden. Wil jij of heeft je club meerdere trainer/coaches die graag de TC2 certificering willen behalen? Neem contact op met de TC binnen je vereniging of informeer KNBSB Opleidingen via opleidingen@knbsb.nl


2. REGIONALE COACH DAG

Wil je graag de jeugd bij je vereniging coachen of trainen, maar weet je niet waar te beginnen? Coach je al een tijdje, maar doe je het vooral op gevoel? Heb je al enige ervaring, maar wil je graag je kennis aanscherpen? Dan is dit iets voor jou!

Extra Innings streeft ernaar om jaarlijks een regionale Coach Dag te organiseren voor jeugd trainer/coaches. De cursus bestaat uit een theorie deel en een workshop deel:

  • Tijdens de presentatie komen wetenschap en praktijk voorbeelden van verschillende onderwerpen aan bod. Kennis delen staat hierbij centraal.
  • Onderdelen van onze sport worden tijdens workshops op een (inter)actieve manier belicht. Het doel hierbij is om deelnemers praktische handvatten aan te reiken om vooruit te kunnen.