Summer Clinic

De zomervakantie betekent voor de meeste spelers ook een zomerstop van het honkbal en softbal seizoen. Onze Summer Clinic is een leuke invulling voor spelers die graag bezig blijven.


DATA

De Summer Clinic vindt jaarlijks plaats in de zomervakantie regio Midden. 

In 2024, zijn er twee identieke edities:

  • 17-19 juli
  • 21-23 augustus

LET OP: Deelname aan beide edities is niet mogelijk.


TIJD EN LOCATIE

Elke Summer Clinic dag begint om 9:00 en eindigt om 17:00, dus ouders kunnen hun kinderen aan het begin van de werkdag afzetten en erna weer ophalen. Onze Summer Clinic heeft Grizzlies als vaste locatie. 


KOSTEN EN GROEPEN

De leeftijdsgroepen die aan de Summer Clinic mogen meedoen zijn Beeball (vanaf 8 jaar), U12 en U15, voor softbal is U18 ook welkom. Aan de hand van de inschrijvingen maken wij een indeling, waarin wij leeftijd en niveau clusteren en diversiteit van verenigingen aanbrengen. Het uitgangspunt is daarbij: de spelers een zo leuk en leerzaam mogelijke Summer Clinic bezorgen! Voor het inschrijfgeld van €90 krijgt elke speler veel individuele aandacht en begeleiding, lunch en genoeg drinken en een shirt.

INSCHRIJVEN

OVER DE SUMMER CLINIC

Vlak voor het einde van de zomervakantie (van regio Midden) organiseren bij een 3-daagse evenement voor honk- en softbal spelers van alle clubs. Samen met onze trainers en organisatorische vrijwilligers verzorgen wij een compleet programma voor de deelnemers, bestaande uit positie drills en spelletjes om de communicatie, motoriek en teamwork te stimuleren. Hiernaast zullen de spelers natuurlijk ook honkbal en softbal wedstrijden spelen en aan een echt HR Derby meedoen. Samen met teamgenoten en (nieuwe) vrienden de zomervakantie afsluiten en klaarstomen voor de rest van de competitie.. dat is gegarandeerd (sport)plezier!

Bekijk ze op ons Youtube-kanaal voor een impressie van eerdere Summer Clinic edities! Foto’s van eerdere edities hebben wij natuurlijk ook, die zijn te zien op onze Instagram.