Over ons

Stichting EXTRA INNINGS is sinds 2016 in regio Den Haag dé organisatie die alle jeugdspelers en clubs aan elkaar verbindt met jaarlijkse evenementen zoals Little LeagueSummer Clinic en de Winterschool honkbal en softbal. Het doel van deze evenementen is zowel het spelplezier als het niveau in onze regio te verhogen.

Wij hebben toegewijde trainers, onze evenementen hebben veel deelnemers en er is inmiddels een grote en trotse EXTRA INNINGS community.

De successen van de stichting hebben geleid naar een uitbreiding en thuisbasis voor onze community: Vereniging EXTRA INNINGS.


Stichting

Stichting EXTRA INNINGS zet zich in voor het regionaal opleiden en bevorderen van spelers, trainers en betrokkenen binnen de honk- en softbal. EXTRA INNINGS doet dit onder andere door het organiseren van een jaarlijkse Summer Clinic en Winterschool honkbal en softbal. Hiernaast, zijn wij regiocoördinator van het regionale Little League honkbal programma (The Hague Bears). Met deze drie jaarlijkse evenementen bieden wij gedurende het gehele kalenderjaar begeleiding aan de ontwikkeling van spelers en stimuleren wij structureel de verbinding binnen onze regio. Naast evenementen voor spelers, bieden wij ook cursussen aan coaches en trainers en om clubs in Nederland te ondersteunen met ledenwerving en ledenbehoud beschikken wij over een Promobus ter promotie van onze sport op jouw evenement.

Met dit programma heeft EXTRA INNINGS onder andere de ambitie om uit te groeien tot kennisinstituut voor honk- en softbal in de regio.

De organisatie bestaat uit meer dan 50 vrijwilligers die gedurende het jaar elkaar helpen met het organiseren en verzorgen van onze evenementen.

Bestuur

YOURI VISSER

Als trainer/ coach ben ik vanaf 2001 actief in regio Den Haag. Het mooiste vind ik het moment waarop de kids aan zich zelf bewijzen dat het werkt. Dan komt alles samen en vanaf daar zijn ze niet te stoppen.

QUINLAN DE WINDT

Geboren en getogen op Curaçao, heb ik veel bijzondere momenten mogen ervaren door honkbal. Het geeft mij veel voldoening om jong en oud uit te dagen met onze sport. Dan zie je iemand echt stralen!

CHRYSTEL BRANDENBURGH

De afgelopen 10 jaar heb ik mogen meemaken hoe kinderen hun eerste stappen zetten in de honk- en softbal. Het plezier in het spel, de groei die elk kind maakt en de successen die ze in hun sport vieren, dat gun ik elk kind!

ROBIN BAKKER

Trainee

Als speler ben ik op jonge leeftijd begonnen bij Alphians en later naar Neptunus doorgestroomd. Ik ben al een aantal jaar jeugdtrainer in de regio en het mooiste is om te zien dat er onderlinge vriendschappen ontstaan op het honkbalveld.

Jaarkalender


Vereniging

Vereniging EXTRA INNINGS is op 19 november 2020 opgericht, opereert in samenwerking met ZBSV Birds en gebruikt wekelijks op vrijdagen het Birds complex in Zoetermeer voor het FNF programma en softbal wedstrijden. Birds leden kunnen hier tegen gereduceerde kosten aan onze activiteiten meedoen. 

Onze vereniging is anders ingericht dan bestaande honk- en softbalverenigingen in Nederland. Samen met onze leden willen we een inspirerende beleving bieden aan de deelnemers en bezoekers van onze activiteiten. Dit doen wij door innovatieve initiatieven, zoals een breed sportaanbod en vernieuwende vormen van lidmaatschap. 

Onze club richt zich op twee hoofdactiviteiten:

  • Softbal
  • Friday Night Fun (FNF)

FNF is een wekelijks programma tijdens het buitenseizoen, waarbij community leden op vrijdagen welkom zijn om samen te genieten van honk- en softbal gerelateerde activiteiten.

Bestuur

YOURI VISSER

Voorzitter

PAUL ACHENBACH

Penningmeester

SARAH VAN DER LEUN

Secretaris

QUINLAN DE WINDT

Algemeen bestuurslid