Winterschool | Dames Softbal

DATA

De dames softbal Winterschool 2024 vindt plaats op de volgende data:

  • 12, 19 en 26 januari en 2 februari.

TIJD EN LOCATIE

  • De trainingen zijn vrijdag avond en vinden plaats tussen 19:00 en 22:00 in sporthal Groen-Blauwlaan 121 in Zoetermeer.

Deelnemers worden op basis van hun onderdeel ingedeeld in groepen van max 15 spelers. Deze groepen en de bijbehorende trainingstijd communiceren we in december vóór Kerst.


KOSTEN EN GROEPEN

De kosten zijn berekend op basis van de duur van de training en er zijn verschillende trainingstijden. Het uitgangspunt is daarbij: de spelers een zo leuk en leerzaam mogelijke Winterschool-tijd bezorgen!

De trainingsgroepen in de Winterschool zijn als volgt:

Groep Prijs Duur Uitleg
Pitching € 50 1h Speelsters krijgen wekelijks les in pitchen, zonder slagtraining.
Pitching/Catching/Fielding  & Hitting € 100  2h Speelsters krijgen wekelijks les in pitchen of catchen of fielden. Alle spelers krijgen daarnaast slagtraining.

Pitching/Catching

& Fielding

& Hitting

€ 150 3h Speelsters krijgen wekelijks les in pitchen of catchen. Alle spelers krijgen daarnaast slag- en fieldingtraining. 

Mocht het niet mogelijk zijn om de kosten van de winterschool van je kind in één keer te betalen, neem dan contact met ons op via info@extrainnings.nl voor het maken van afspraken over betaling in termijnen.

Inschrijven


OVER DE WINTERSCHOOL 

In samenwerking met ervaren trainers uit de regio bieden we een sterk programma aan de deelnemende spelers. Ze worden intensief getraind op het slaan, fielden, pitchen, catchen en conditie.

De Winterschool is er niet alleen maar voor spelers. Ook de coaches van de spelers worden nadrukkelijk uitgenodigd om te komen kijken, aan te sluiten, mee te lopen en op te trekken met onze trainers. EXTRA INNINGS wil in heel de regio de honk- en softbalsport bevorderen en dat kan alleen maar door met alle betrokkenen een stap voorwaarts te zetten. Net als op het veld, is samenwerking van coaches en trainers onontbeerlijk.

We hebben inmiddels twee succesvolle edities van onze Dames Softbal Winterschool achter de rug waar we met plezier en trots op terugkijken.